Hai semua
Hari ini saya ingin berkongsi dengan anda pembuka selera ringkas iaitu Salad -Seafood Tofu.
Seafood Tofu didatangkan dalam pembungkusan yang padat, senang, sedap dan sangat menjimat ruang di peti sejuk. Salad ini mempunyai makanan berkhasiat dan seimbang dari protein, sayur-sayuran dan buah-buahan. Salad Seafood Tofu siap dihidang untuk tetamu yang tersayang.
Selamat mencuba ya. Jangan tak cuba.
Hari ini saya ingin berkongsi dengan anda pembuka selera ringkas iaitu Salad -Seafood Tofu.
Seafood Tofu didatangkan dalam pembungkusan yang padat, senang, sedap dan sangat menjimat ruang di peti sejuk. Salad ini mempunyai makanan berkhasiat dan seimbang dari protein, sayur-sayuran dan buah-buahan. Salad Seafood Tofu siap dihidang untuk tetamu yang tersayang.
Selamat mencuba ya. Jangan tak cuba.
Bahan-Bahan
- 1 pek QL Mushroom Seafood Tofu
- 1 biji Epal
- 1 biji Oren
- 100 gram Mulberries.
- 1/2 batang Carrot (diparut)
- 1 biji Bawang merah (dihiris)
- Wonton Cup
- Sos Cili
- Bijian Putih
- Daun ketumbar (deko)
Cara -Cara
- Potong Seafood tofu empat segi kecil dan kukus selama 5 minit.
- Gaul kan Epal, Oren, Mulberries, Carrot dan bawang merah sehingga sekata.
- Masukan isian salad, sos cili dan biji ke dalam Wonton cup.
- Siap di hidang.